Sermons Recent Programs Live Donations

The next event: Sunday 09:00am-12:00pm

Remaining time:

 
Evenimente speciale
  • 20
    Aprilie
    Conferință pastorală (Portland)
     
    23
    Aprilie
    Nuntă
     
    28
    Aprilie
    Seminar Școala duminicală
  • 07
    Mai
    Cina Domnului
     
    08
    Mai
    Studiu biblic pentru tineri
     
    11
    Mai
    Conferință pastorală (Detroit)
Special events
  • 28
    April
    Sunday School Seminar
     
    07
    May
    Holy Communion
     
    08
    May
    Youth Bible Study
  • 11
    May
    Pastoral Conference
     
    14
    May
    Mother`s Day
     
    20
    May
    Volunteer Day
 

April 2009

 
 

Scrisori Primite la redacția emisiunii

"păstorul cel bun"

April 2009



Dragii mei, 

     Vă mărturisesc că-mi face o mare plăcere să vizionez foarte scurtele momente în care se vorbește de Dumnezeu, Isus Hristos și Duhul Sfânt, pe OTV. Urmărind emisiunile dumneavoastră am fost profund impresionat de cea în care a fost prezentată viața traducătorului Bibliei, Cornilescu Dumitru. Mi-a plăcut felul în care s-a vorbit despre acest mare om, ales și călăuzit de Dumnezeu pentru a face cunoscut Adevărul și pe înțelesul nostru.

     Vă scriu pentru a vă ruga să-mi trimiteți și mie o Biblie tradusă și adaptată în limba română, cum nimeni n-a mai făcut-o. Urmăresc emisiunile dumneavoastră, dar de fiecare dată regret că se termină prea repede. Am să mă adresez postului OTV să-i rog să vă aloce mai mult timp de transmisie. Mă gândesc cât de bine ar fi ca și celelalte posturi să transmită câte ceva asemănător. Nu mă uit foarte des la alte posturi, dar când mă uit, văd doar mascarade care aduc multă durere oamenilor. Ar trebui să se gândescă și ei că emisiuni că și a dumneavoastră măcar aduc puțină speranță în sufletele și așa mult prea triste ale românilor.

     Personal, vreau să vă mulțumesc pentru efortul și dragostea cu care ne înconjurați de fiecare dată.

Cu stimă și mulțumiri anticipate,

C. L.

Dragii mei,

     Nu știu dacă vă mai aduceți aminte de mine. Mă numesc C. și corespondez cu dumneavoastră din anul 2003. E adevărat că în ultimul timp din cauza problemelor care sunt din ce în ce mai grele și mai complicate, nu v-am mai scris. Vreau însă să vă spun că în tot acest timp m-am gândit la dumneavoastră, mai ales că-mi intraţi în casă în fiecare duminică prin programul pe care-l difuzaţi pe OTV. Între timp, în familia mea s-au întâmplat lucruri incredibile. Trei persoane din familie s-au întors la Domnul: soţul, fata mea şi soacra mea. Pentru acestea şi pentru multe altele îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu şi dumneavoastră care m-aţi ajutat cu aceste programe religioase şi cu rugăciune, astfel să nu-mi pierd credinţa.

     Mai am încă poveri care le port, motiv care mă îndreaptă din nou spre dumneavoastră. Am încă doi copii şi amândoi trăiesc în curvie. Unul are numai 18 ani şi s-a căsătorit cu o fată mult mai în vârstă decât el şi cu un copil. Nu se cunună pentru că spun ei şi şi socri lui că astfel îşi pierde anumite drepturi. Celălalt tot aşa, trăieşte necununat. Vă rog să continuaţi să vă rugaţi cu mine pentru aceşti copii pe care nu i-am învăţat aşa, dar care continuă să trăiască în păcat. De asemenea, aş vrea să vă rugaţi în continuare pentru soţul meu care, deşi a încheiat legământul cu Domnul, încă continuă să fumeze. Din 2006 se luptă din răsputeri şi uneori nu recunoaşte, dar eu ştiu că mai fumează... 

     Vă rog să nu citiţi pe post scrisoarea mea ca să nu am probleme în familie.

Cu deosebite mulţumiri,

C.

Dragii mei,

     Am rămas fără postul Alfa şi Omega, am rămas fără Credo, am rămas fără  programele creştine dinaintea dumneavoastră, fără Micul Samaritean. Îmi puteţi spune şi mie ce s-a întâmplat cu aceste posturi? Eu sunt un om în vârstă şi nu mă pot deplasa totdeauna la biserică, dar aceste posturi creştine îmi aduceau atâta bucurie. Nu ştiu cui să mă adresez? Aţi mai rămas doar voi la postul OTV, Păstorul Cel Bun. Am sunat la cei de la cablu şi mi-au spus că s-au mutat de pe satelitul Eutelsat şi că acum ne trebuie o antenă mai mare pe acoperişul blocului, dar aceasta costă o grămadă de bani. Poate sunteţi dumneavoastră în măsură cu cineva să ne rezolvaţi această problemă. Nu am radio, nu am internet, mă bucuram de aceste posturi creştine...

     Oricum, vă mulţumesc dumneavoastră că existaţi şi ne aduceţi atâta bucurie în suflete. Ne ajutaţi să nu ne pierdem credinţa când nu putem merge la biserică. Dacă scrisoarea  mea ajunge la dumneavoastră, vă rog să-mi daţi un semnal să ştiu că vă interesaţi de ceea ce v-am rugat.

     Cu sincere mulţumiri,

     B. S.

Dragii mei,  

  

     Mă numesc L., am 36 de ani şi 4 copii. Vreau să vă spun că mă număr şi eu printre cei care urmăresc cu consecvenţă emisiunea dumneavoastră de la OTV - Păstorul Cel Bun. Eu sunt ortodoxă, dar sunt impresionată în fiecare sâmbătă şi duminică de modul în care propovăduiţi Cuvântul lui Dumnezeu. Apelez la dumneavoastră să-mi trimiteţi şi mie o Biblie pentru că nu am şi nu găsesc în zonă. Aş putea găsi la biserica noastră, dar credeţi-mă că pentru bugetul meu sunt mult prea scumpe. Nu am telefon, de aceea m-am hotărât să vă scriu şi sper ca scrisoarea mea să nu rămână fără răspuns. 

     Dumnezeu să vă ajute!

     H. L.