Predici Programe recente În direct Donații

Următorul eveniment: Duminica 9:00am-12:00pm

Mai sunt:

 
Evenimente speciale
 • 20
  Aprilie
  Conferință pastorală (Portland)
   
  23
  Aprilie
  Nuntă
   
  28
  Aprilie
  Seminar Școala duminicală
 • 07
  Mai
  Cina Domnului
   
  08
  Mai
  Studiu biblic pentru tineri
   
  11
  Mai
  Conferință pastorală (Detroit)
 

Martie 2011

 
 

 

Scrisori Primite la redacția emisiunii

 

"păstorul cel bun"

Martie 2011

 

Stimaţi pastori,                              

 

Vreau să vă aduc la cunoştinţă că vizionez cu toată atenţia emisiunile pe care le transmiteţi pe OTV şi de la bun început v-am apreciat pentru ceea ce faceţi, dar mai ales pentru dragostea dumneavoastră. Să ştiţi că faceţi lucruri minunate cu un fond bun, aşezat pe sfintele Scripturi. Sunt o admiratoare a emisiunilor dumneavoastră. Dacă binevoiţi, vă rog să-mi trimiteţi şi mie o Biblie şi voi respecta cum se cuvine sfintele cuvinte ale sfintelor Scripturi. Doresc să mergeţi înainte cu această emisiune şi cu celelalte fapte de generozitate, creştineşti pe care le faceti.

            Doamne, ajută!

B. M.

 

Stimaţi creştini,

 

În primul rând, aş vrea să vă felicit pentru emisiunea Păstorul Cel Bun pe care o urmăresc cu deosebită plăcere şi atenţie. Singura problemă e că această emisiune este prea scurtă, ar trebui să fie cel puţin 2 ore. Apoi, aş vrea să vă rog să-mi trimiteţi şi mie o Biblie în limba română. Eu sunt maghiară şi cred în Dumnezeu. Soţul meu este un ateu care nici nu vrea să ştie de existenţa Lui. Eu am Biblia maghiară şi citesc în ea. În ultimul timp, am înţeles mai multe şi cred că trebuie să iau decizia de a-L cunoaşte pe Dumnezeu mai bine şi de a cunoaşte credinţa adevărată. Vă mărturisesc că nu ştiu în ce direcţie s-o apuc, la ce biserică să merg... Vă rog din toată inima să vă rugaţi şi pentru mine, de asemenea şi pentru soţul şi copilul meu.

Vă mulţumesc anticipat,

M. A.

 

Domnule pastor Luigi,

 

De multe ori am vizionat emisiunea dumneavoastră, dar numai acum am reuşit să notez adresa. M-aţi uns la suflet cu ceea ce-aţi spus despre familie. Sunt de religie ortodoxă, soţul meu este catolic şi avem doua fete. De mult timp doresc să am o Biblie în casă, dar totdeauna mi s-au părut prea scumpe. Acum n-am fost atentă dacă dumneavoastră le vindeţi sau le oferiţi gratuit? Oricum, dacă sunt la un preţ rezonabil, vă rog trimiteţi-mi şi mie una, aş vrea să cunosc şi eu adevărurile din Cartea Cărţilor.

Vă doresc multă sănătate şi succes în viaţă.

Cu stimă,

S. I.

 

Dragi prieteni,

 

Vă mulțumesc din suflet pentru cea mai de preț carte, Biblia, pe care am primit-o cu multă bucurie. Vă mulțumesc pentru tot ce faceți pentru semenii noștri, dar mai ales vă mulțumesc pentru ceea ce-ați făcut pentru mine. Suportul dumneavoastră a fost de un real folos în momente de cumpănă. Am frecventat biserica adventistă de ziua a șaptea și, sinceră să fiu, am niște îndoieli în ce priveste ziua de odihnă, Sabatul. Deocamdată sunt într-o perioadă de rugăciune înaintea Domnului, rugându-L să mă călăuzească în studierea Cuvântului Lui și astfel orice umbră de îndoială sau nelămurire să se șteargă din inima mea. 

            În urmă cu o lună de zile m-am predat Domnului într-o biserică evanghelică de duminica și urmează ca în cel mai scurt timp să închei și legământul în apa botezului, însă ispita și păcatul este mereu în preajma mea, motiv pentru care zi după zi am amânat acest lucru.

            Sper și cred că într-o zi vom deveni frați pentru că știu că Dumnezeu Se va îndura și de mine și de familia mea. Mă rog ca El să ne primească în familia Lui pe care o păstorește cu dragoste, bunătate și înțelepciune. Pentru asta însă mai am nevoie de suport în rugăciune pentru că cel rău încă vrea să mă îndepărteze de Mântuitorul meu. Aătept cu nerăbdare ziua în care păcatele mele vor fi îngropate și din apa botezului voi ieși un om nou, născut din nou. Cu siguranță veți fi printre cei cărora cu bucurie le voi spune vestea întoarcerii mele.

            Încă o dată, vă mulțumesc pentru suportul dumneavoastră spiritual. Dumnezeu să vă poarte de grijă, să vă dea putere și înțelepciune în lucrarea pe care o faceți.

            Cu deosebită dragoste și prietenie,

N. P.

 

Mă numesc I. B., am 24 de ani și sunt musulman. Am urmărit, întâmplător, emisiunea dumneavoastră la televizor. Tot ce-am auzit a fost nou pentru mine. În mod special m-a impresionat Biblia. Aș vrea să aflu și să știu mai multe despre creștinism. De multă vreme am vrut să citesc Biblia, dar n-am avut ocazia. Pe dumneavoastră nu vă cunosc, dar vă rog, dacă aveți plăcerea, să-mi trimiteti o Biblie pe adresa de mai jos. Vă mulțumesc anticipat!

    I. B