Predici Programe recente În direct Donații

Următorul eveniment: Duminica 9:00am-12:00pm

Mai sunt:

 
Evenimente speciale
 • 20
  Aprilie
  Conferință pastorală (Portland)
   
  23
  Aprilie
  Nuntă
   
  28
  Aprilie
  Seminar Școala duminicală
 • 07
  Mai
  Cina Domnului
   
  08
  Mai
  Studiu biblic pentru tineri
   
  11
  Mai
  Conferință pastorală (Detroit)
 

Aprilie 2010

 
 

 

Scrisori Primite la redacția emisiunii

 

"păstorul cel bun"

Aprilie 2010

În luna februarie v-am văzut întâmplător la televizor şi atunci am decis să vă scriu. Sunt ortodoxă, dar asta nu cred să aibă importanţă. Am 67 de ani şi sunt profesoară (actualmente pensionară). Am urmărit cu deosebit interes emisiunea dumneavoastră despre familie. Am 30 de ani de căsnicie şi niciun moment n-am încetat să cred că într-o zi mă voi bucura şi eu de o căsătorie aşa cum aţi descris-o dumneavoastră. Pentru a avea o bună înţelegere, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă, dar acum nici nu mai pot crede că se va mai schimba ceva, pentru că soţul meu m-a batjocorit toată viaţa, mi-a spus cele mai urâte şi murdare cuvinte, m-a înjosit în faţa oamenilor şi a copiilor. Auzind cuvintele dumneavoastră la televizor, m-am gândit să vă scriu să mă ajutaţi în această grea situaţie, de care sunt total dezamăgită. Am suferit timp de 30 de ani cele mai obscene cuvinte, în faţa oamenilor, copiilor şi a părinţilor mei. Îi cer lui Dumnezeu să-l schimbe. Vă rog din tot sufletul să-l pomeniţi în rugăciunile dumneavoastră, pe el şi pe mine. Îmi doresc liniştea mai mult decât orice, îmi doresc măcar o zi din viaţa aceasta să fiu respectată şi considerată o adevărată soţie.

 

Dragii mei,         

Vă mulţumesc că mi-aţi permis să vă scriu personal. V-am mai scris încă o dată mai de mult, dar nu ştiu din ce motive ni s-a întrerupt corespondenţa. Sunt o bătrână de 70 de ani. Am muncit toată viaţa alături de soţul meu să le oferim copiilor ceva bun, mai bun decât am avut noi în viaţă. Acum am realizat că totul este goană după vânt. Unul dintre copii, licenţiat, mi-a murit la 37 de ani, după o lungă suferinţă, răpus de o boală nemiloasă. Al doilea, de asemenea licenţiat, trăieşte, dar a căzut în patima alcoolului. Acum... suntem doi bătrâni mai singuri ca oricine. Pentru băiat ne rugăm de ani de zile, dar nu ştiu de ce rugăciunile noastre nu sunt ascultate. Am urmărit cu nesaţ emisiunile dumneavoastră şi am fost încurajată să vă cer ajutorul. Poate că pe dumneavoastră vă ascultă Dumnezeu, noi suntem mai păcătoşi. În ultimii zeci de ani ne-am izolat de toţi prietenii, am ieşit din societate, suntem nişte izolaţi. Vă mulţumesc că existaţi, că intraţi în casa noastră şi asta ne face să nu fim singuri. 

Vă iubim foarte mult,

 

B. M.

 

Dragii mei,

Tocmai am urmărit emisiunea dumneavoastră din preajma Paştilor şi m-am gândit să vă scriu. Mă numesc V. şi vă scriu din P. Vreau să vă spun de la început că sunt creştină ortodoxă, dar nu am în casă o Biblie. Acum termin de citit ,,Vămile văzduhului”, vol. 2, şi ,,Calea sufletelor în veşnicie”. Apelez la dumneavoastră pentru o Biblie, un Nou Testament şi Acatistul Maicii Domnului. M-aş bucura mult să intru în posesia acesor cărţi pe care nu le deţin în casă… Vreau să vă spun că emisiunile dumneavoastră sunt interesante şi educative în spiritul ortodox, cuprinzând şi explicând tot ce trebuie să facă un creştin care vrea să-L urmeze pe Mântuitorul Isus. Vă mulţumesc şi pentru emisiuni, dar şi pentru că-mi veţi trimite ce v-am rugat. Dumnezeu să vă dea multă sănătate pentru a lumina prin dumneavoastră mintea mai multor buni creştini. 

Cu stimă,

C. V.