Predici Programe recente În direct Donații

Următorul eveniment: Duminica 9:00am-12:00pm

Mai sunt:

 
Evenimente speciale
 • 20
  Aprilie
  Conferință pastorală (Portland)
   
  23
  Aprilie
  Nuntă
   
  28
  Aprilie
  Seminar Școala duminicală
 • 07
  Mai
  Cina Domnului
   
  08
  Mai
  Studiu biblic pentru tineri
   
  11
  Mai
  Conferință pastorală (Detroit)
 

Decembrie 2009

 
 

 

Scrisori Primite la redacția emisiunii

 

"păstorul cel bun"

Decembrie 2009

 

Dragii mei,

 

            Nu aşteptam ca scrisoarea mea să aibă aşa ecou şi dumneavoastră să arătaţi atâta interes în ceea ce mă priveşte. N-am cuvinte să vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut şi faceţi pentru mine. Mulţumesc pentru cuvintele de încurajare care au o mare greutate pentru mine, mulţumesc pentru Biblia pe care mi-aţi trimis-o, pentru casete, de asemenea, vă mulţumesc pentru rugăciunile cu care mă ajutaţi. Vreau să vă spun că încerc să pun în practică în fiecare zi ceea ce mi-aţi scris şi ceea ce găsesc în Biblie. Sunteţi nişte oameni EXCEPŢIONALI!

            Aţi făcut deja atât de mult pentru noi! Dar aş vrea să vă mai rog încă o dată să nu mă abandonaţi. Orice ajutor spiritual îmi este de un real folos şi aş vrea ca acesta să-mi  parvină cât mai repede.

            Cu deosebite mulţumiri,

            N. C.

 

Bună,

   

            Am urmărit emisiunea dumneavoastă ,,Păstorul Cel Bun" şi m-am convins de credinţa mare care aceasta o are asupra noastră a telespectatorilor. Frumoasa rugăciune a pastorului de la sfârşitul fiecărei emisiuni ne umple inimile de siguranţă, iar cântecele duhovniceşti sunt o adevărată mângâiere pentru noi. Vă mulţumim pentru asta.

            Am înţeles că prin intermediul dumneavoastră putem intra în contact cu Biblia, de aceea vă rog să-mi trimiteţi şi mie una. Mă rog la Dumnezeu să vă dea putere să răspândiţi creştinismul în întreaga lume!

           

            Cu mulţumiri,

            R. C.