Predici Programe recente În direct Donații

Următorul eveniment: Duminica 9:00am-12:00pm

Mai sunt:

 
Evenimente speciale
  • 20
    Aprilie
    Conferință pastorală (Portland)
     
    23
    Aprilie
    Nuntă
     
    28
    Aprilie
    Seminar Școala duminicală
  • 07
    Mai
    Cina Domnului
     
    08
    Mai
    Studiu biblic pentru tineri
     
    11
    Mai
    Conferință pastorală (Detroit)
 

Mai 2009

 
 

 

Scrisori Primite la redacția emisiunii

 

"păstorul cel bun"

Mai 2009

 

Dragii mei,   

 

     Înainte de toate vreau să vă mulţumesc pentru cartea Noul Testament cu îndrumări, cu Psalmi şi Proverbe. Am citit această carte cât am putut de mult şi-am îndrăgit-o, am obţinut multă răbdare şi cunoaştere. Cartea aceasta luminează mintea spre mântuire, spre adevăr şi iubire, face bine celor nervoşi... Această Carte m-a făcut curios să studiez spre luminarea minţii. Îmi plac foarte mult îndrumările din ea, sunt foarte bine selectate pentru noi toţi oamenii.

      Sunteţi nişte oameni minunaţi că din puţinul dumneavoastră care-l aveţi, dăruiţi şi celor care nu au. Mă rog la Dumnezeu să vă răsplătească osteneala şi tot ce faceţi pentru naţiunea noastră.

       Am înţeles că Biblia întreagă are şi cartea Vechiul Testament, v-aş ruga dacă mai aveţi disponibile să-mi trimiteţi şi mie una, dacă nu, eu mă mulţumesc şi vă mulţumesc încă o dată. 

    T. I.

 

Dragii mei,

 

     Sunt o ascultătoare a emisiunii Păstorul Cel Bun. Vă admir mult pentru acest program pe care îl urmăresc în fiecare duminică şi sâmbătă. Este un program foarte educativ pentru tineri, dar şi pentru oricine vrea să înveţe despre Domnul Isus. Vreau, de asemenea, să vă mulţumesc şi pentru Biblia care mi-aţi trimis-o, această Carte minunată care mi-a schimbat într-un fel viaţa atât mie, cât şi soţului meu.  Eram nişte oameni cu vicii lumeşti. Deseori ne uităm în urmă şi ne este scârbă de modul în care eram şi de lucrurile pe care le practicam. Îmi plac foarte mult cântecele, dar şi predicile, se vede pe feţele dumneavoastră că sunteţi adevărat creştini. Ascultăm cu mare drag predicile pe care nu le auzim în bisericile noastre ortodoxe. Locuiesc la ţară într-un sat aproape de oraşul S. şi la noi nu sunt alte culte decât ortodocşi. Dumneavoastră din ce religie faceţi parte? Aş vrea să cunosc mai multe despre dumneavoastră, dar mai mult aş vrea să înţeleg Biblia. Aş dori, dacă, în limita posibilităţilor, să-mi trimiteţi ceva cd-uri cu muzica pe care o vedem la TV. De asemenea, am o nepoţică de 5 ani şi mi-ar plăcea să am o Biblie pentru copii să-i citesc poveşti din ea, poveşti despre Dumnezeu şi Domnul Isus. Nepoţica mea este o fetiţă foarte inteligentă, de aceea aş vrea să cunoască şi Biblia pentru că Domnul Isus a iubit copiii.

     Mă retrag, dorindu-vă mult succes în ce faceţi şi Dumnezeu să vă răsplătească,

T. E.

 

Domnilor şi doamnelor, 

     Îmi cer scuze că mă adresez în felul acesta, dar nu ştiu cum să mă adresez. Aş vrea să vă spun că emisiunea dumneavoastră m-a impresionat foarte mult, deşi nu am ajuns să văd decât sfârşitul, ieri la OTV.Atmosfera de sărbătoare pe care aţi transmis-o a fost atât de binevenită pentru sufletul meu într-o zi de duminică... Vă simt atât de aproape, sunteţi  naturali şi reali. Vă rog, spuneţi-mi când se mai transmite această emisiune, aş vrea să nu pierd niciuna. Am văzut doar sfârşitul, dar mi-a stârnit un real interes, nu pot să exprim, dar am simţit ceva ce n-am mai simţit niciodată. De ceva timp îmi doresc foarte mult o Biblie, parcă a fost o coincidenţă cu ceea ce-am văzut la TV, poate Dumnezeu a vrut ca eu să trec pe acel canal. Vă rog trimiteţi-mi şi mie acest dar de suflet.

     Vă mulţumesc, 

C. G.

 

Dragii mei,                                          

 

     Mă numesc R. R., sunt din localitatea G. şi vreau să ştiţi că mă uit la toate emisiunile voastre de pe OTV. Doresc să vă spun că în fiecare sâmbătă şi duminică aduceţi un strop de lumină în casele noastre şi ne faceţi să fim mai optimişti în această lume bulversată. Ceea ce îmi place mai mult la emisiunile dumneavoastră sunt cântecele pe care le prezentaţi, dar şi mesajul lor.  Asta nu înseamnă că nu-mi plac predicile ţinute de acei pastori deosebiţi. Vreau, de asemenea, să vă spun că transmiteţi foarte multă speranţă celor care vă urmăresc şi acest lucru este foarte important, ţinând cont de lumea şi viaţa grea în care trăim. Rugămintea mea este dacă se poate să mă ajutaţi sa intru în posesia unei Biblii. Mi-o doresc de foarte mult timp. Sper din toată inima că-mi veţi îndeplini această dorinţă şi mă veţi face o fiinţă fericită.

 

Cu multa dragoste,

R.