Predici Programe recente În direct Donații

Următorul eveniment: Duminica 9:00am-12:00pm

Mai sunt:

 
Evenimente speciale
 • 20
  Aprilie
  Conferință pastorală (Portland)
   
  23
  Aprilie
  Nuntă
   
  28
  Aprilie
  Seminar Școala duminicală
 • 07
  Mai
  Cina Domnului
   
  08
  Mai
  Studiu biblic pentru tineri
   
  11
  Mai
  Conferință pastorală (Detroit)
 

Bethany Land

 
 

bethany land

 

Bethany Land/Kids este locul în care un grup de voluntari dedicaţi asistă copiii cu vârstele curpinse între 1.5 şi 8 ani în timpul serviciilor divine:

- duminica 9:00 AM - 12:00 PM: Bethany Land 1

- duminica 5:00 - 7:15 PM: Bethany Land 1 și Bethany Kids 1 şi 2 SERVICIILE BETHANY KIDS SUNT DEOCAMDATĂ SUSPENDATE PE TERMEN NELIMITAT, DIN CAUZA PANDEMIEI.

 

Bethany Land 1 - Sala BL 1 este deschisă în timpul fiecărui serviciu divin de duminică dimineața, duminică seara și joi, doar pentru copiii cu vârstele cuprinse între 1 an și jumătate și 3 ani. Părinții sunt rugați să nu rămână în sală.

 
Bethany Kids 1 şi 2 -  Sălile BL 2 & # sunt deschise doar în timpul serviciului divin de duminică seara. Sala BK 1 este pentru copiii cu vârstele cuprinse între 4 și 6 ani, iar BK 2 pentru copiii cu vârstele cuprinse între 7 și 8 ani. Copiii care au vârsta de peste 8 ani sunt de asemenea bineveniți între ora 5:30 și 6:30 pentru laudă și închinare și predica în limba engleză.

 

Copiii învaţă cântece, se roagă, au lecţii biblice, servesc o mică gustare, au diferite activităţi plastice şi, nu în ultimul rând, se joacă. Cei care au grijă de aceşti copii încearcă să facă lecţiile biblice cât mai plăcute, interesante şi adaptate vârstei lor. Fiecare copil trebuie adus şi luat de părinte sau de persoana care-l îngrijeşte.

 


Program: Lecție de bune maniere; Timp de încurajare a copiilor înspre slujirea în biserică prin cântări solo și recitarea de poezii și pasaje biblice ii cor; Predică; Gustare; Activități

  

Sălile ,,Mama şi copilul" din sanctuar și cea din fața librăriei sunt deschise pentru părinţii care au copii sub 3 ani. Cea din sanctuar din partea fanfarei este exclusiv pentru mamă şi copil, iar cea dinspre cor este pentru copil şi oricare dintre părinţi. Sala #13 de lângă librarie este, de asemenea, destinată pentru ,,Mama și copilul", fiind deschisă în timpul tuturor serviciilor divine.

 

Dacă doriţi să vă înrolaţi ca voluntar la Bethany Land 1 sau dacă aveţi întrebări / sugestii, vă rugăm să o contactaţi pe sora Liudmila Margine - 773.941.9351

Dacă doriţi să vă înrolaţi ca voluntar la Bethany Kids 1 sau 2 sau dacă aveţi întrebări / sugestii, vă rugăm să o contactaţi pe sora Dana Repta - 773.807.3403