Predici Programe recente În direct Donații

Următorul eveniment: Duminica 9:00am-12:00pm

Mai sunt:

 
Evenimente speciale
  • 20
    Aprilie
    Conferință pastorală (Portland)
     
    23
    Aprilie
    Nuntă
     
    28
    Aprilie
    Seminar Școala duminicală
  • 07
    Mai
    Cina Domnului
     
    08
    Mai
    Studiu biblic pentru tineri
     
    11
    Mai
    Conferință pastorală (Detroit)
 

Resurse

 
 

În viaţă, deseori avem capacitatea să oferim şi, alteori, avem nevoie să primim. Oamenii sunt însetaţi după cunoaştere, înfometaţi după informaţie proaspătă, iar tehnologia modernă provoacă şi amplifică curiozitatea. Munca, relaţiile, cultura, performanţa în orice domeniu, existență, în general, depinde de capacitatea de a cunoaşte şi asimila potopul de informaţie care creşte în fiecare zi. O nouă generaţie apare pe scena istoriei, oferindu-şi slujirea Regelui Isus Cristos, şi ei au nevoie de resurse care dezvoltă caracterul până la nivelul sfinţeniei şi abilităţi care orientează slujirea până la nivelul excelenţei.

 

Cu mult timp în urmă, pe un deal sinistru, cu o ciudată formă de craniu uman, părăsit de prieteni şi înconjurat de duşmani, Salvatorul Isus Cristos murea pe cruce pentru a oferi viaţa veşnică oamenilor. Era rănit în multe locuri şi sângera puternic, nemâncat de câteva zile şi însetat, nedormit de multe nopţi şi, pe deasupra, apăsat de grija că cei doisprezece ucenici în care investise trei ani şi jumătate pentru ca ei să poată continua lucrarea începută de El, erau acum speriaţi şi ascunşi de frică. Prins în cuie pe o cruce, asemenea unui tablou pe un perete, a cerut puţină apă să-Şi umezească buzele fripte de sete, însă nu a primit decât un dispreţuitor amestec de oţet şi fiere care amplifică setea şi durerea. El, care a creat apa, nu avea acum câteva picături să-Şi potolească setea. Pentru El nu au existat nici cele mai elementare resurse din partea oamenilor, în ciuda faptului că El era RESURSA tuturor.

 

Resursele acestui site sunt o modestă şi umilă încercare de a face ceva pentru El şi pentru mulţimea de ucenici care-L iubesc, urmează şi slujesc. Ne rugăm să fie un răspuns pentru căutătorii de Dumnezeu asemenea Famenului Etiopian, pentru cei cu inima frântă şi îndurerată, asemenea celor două surori ale lui Lazar, pentru cei elevaţi si cultivaţi, asemenea lui Nicodim, sau pentru cei care vor să crească şi să devină slujitori ai lui Dumnezeu, asemenea lui Timotei.

 

Aceste modeste articole, predici, oferte de cărți și alte resurse vrem să fie picătura de apă care I-a lipsit pe cruce Domnului şi Mântuitorului nostru, Isus Hristos.

 

Biserica Penticostală Română Betania încurajează ascultarea, multiplicarea şi distribuirea oricărei resurse de pe acest website, cu condiţia ca acest lucru să se facă GRATUIT, în numele şi pentru slava Mântuitorului Isus Hristos. Publicarea în scris sau în orice altă formă a oricărui material de pe acest website trebuie să facă referire sau să conţină un link la www.bethany.cc, citând deţinătorul dreptului de autor asupra respectivului material.

 

LISTA DE BOLNAVI