Predici Programe recente În direct Donații

Următorul eveniment: Duminica 9:00am-12:00pm

Mai sunt:

 
Evenimente speciale
  • 20
    Aprilie
    Conferință pastorală (Portland)
     
    23
    Aprilie
    Nuntă
     
    28
    Aprilie
    Seminar Școala duminicală
  • 07
    Mai
    Cina Domnului
     
    08
    Mai
    Studiu biblic pentru tineri
     
    11
    Mai
    Conferință pastorală (Detroit)
 

Februarie 2013

 
 

Scrisori Primite la redacția emisiunii


"păstorul cel bun"

Februarie 2013

 

Bună ziua, dragi colaboratori ai emisiunii Păstorul Cel Bun.

            Vă scrie o fidelă ascultătoarea a dumneavoastră din Chişinău, Republica Moldova. Vă mulţumesc pentru ceea ce faceţi pentru noi, oamenii, dar în mod special pentru mine prin intermediul televiziunii. Mulţumim că prin această metodă şi oamenii din Republica Moldova au ocazia să asculte mesaje de la dumneavoastră. Aş dori să primesc şi eu o Biblie integrală. Îmi plac şi cântecele dumneavoastră şi mi-aş dori  mai multe, mai ales mi-aş dori să  măriţi spaţiul de emisie.

            Anticipat vă mulţumesc pentru BIBLIE!

            Cu multă dragoste,

A.L., Chişinău



          

Păstorule Cel Bun, 

            Mă numesc R. şi sunt din Galaţi. De când urmăresc emisiunea dumneavoastră, NU mai am linişte. Sunt o păcătoasă care îndrăznesc să vă cer ajutor şi milă. Va rog din tot sufletul să-mi trimiteţi şi mie un Nou Testament sau o Biblie. Am mare nevoie de această carte, considerând că aceasta mă poate ajuta să ies din păcatul mare în care am intrat. Vă rog din tot sufletul ajutaţi-mă să ies cumva la lumină şi familia mea să-şi recapete liniştea care din cauza mea a pierdut-o de ceva timp. Aş vrea cu ajutorul dumneavoastră, a rugăciunilor şi a cărţii care sper că mi-o veţi trimite să-mi salvez copiii, căsnicia şi nu în ultimul rând SUFLETUL. Cuvintele pe care le-am auzit la televizor m-au făcut să vă cer ajutorul de care am atâta nevoie în familia mea. Vă rog înduraţi-vă de mine şi scoateţi-mă din cel mai mare chin în care mă aflu. Vă rog, nu mă lăsaţi şi nu mă uitaţi, vă rog ajutaţi-mă cu milă.

            Spuneţi-mi ce trebuie să fac ca să-mi recapăt liniştea, bucuria şi pacea în familia mea. Dumnezeu cu mila Lui şi cu ajutorul dumneavoastră cred că mă va scoate din  păcatul cel mai mare pe care l-am făcut. Vreau să arat la întreaga lume că vreau să mă leapăd de păcatul care l-am făcut pe faţa pământului.

            Vă rog din tot sufletul să-mi trimiteţi ce v-am rugat şi să vă rugaţi şi pentru mine,     Dumnezeu să mă ajute!

C. R.,  Lieşti, Galaţi