Predici Programe recente În direct Donații

Următorul eveniment: Duminica 9:00am-12:00pm

Mai sunt:

 
Evenimente speciale
  • 20
    Aprilie
    Conferință pastorală (Portland)
     
    23
    Aprilie
    Nuntă
     
    28
    Aprilie
    Seminar Școala duminicală
  • 07
    Mai
    Cina Domnului
     
    08
    Mai
    Studiu biblic pentru tineri
     
    11
    Mai
    Conferință pastorală (Detroit)
 

Despre noi

 
 

 Biserica este locul unde cerul se uneşte cu pământul, unde Dumnezeu se întâlneşte cu oamenii, unde destinul muritorilor devine nemuritor. Fondarea Bisericii este motivul pentru care Isus Hristos S-a întrupat prin Fecioara Maria cu aproximativ 2000 de ani în urmă, a murit şi a înviat, devenind în felul acesta Mântuitorul oamenilor.

Biserica nu este doar o organizaţie umană, asemenea unui club, deoarece ea are în mijlocul ei prezent pe Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul şi Dumnezeu Duhul Sfânt, drept pentru care Biserica este sfântă. Ea este locul unde Dumnezeu îi schimbă pe oameni, îi mântuieşte de păcate şi îi vindeca de bolile lor; este un loc sfânt pentru că Dumnezeu este prezent acolo. De asemenea, Biserica nu este doar o instituţie divină, deoarece are în mijlocul ei oameni, drept pentru care Biserica nu este perfectă acum. Convertirea este un eveniment care-i aduce pe oameni în Biserică, însă sfinţirea este un proces care-i determină pe oameni să stea în Biserică, cu scopul să devină - în gând, simţire, vorbă, faptă - asemenea Modelului Isus Hristos. Pentru ca procesul sfinţirii se finalizează la modul absolut doar în cer, la revenirea Regelui Isus, Biserica, deşi este sfântă prin prezenţa lui Dumnezeu în mijlocul ei, este în acelaşi timp imperfectă prin prezenţa oamenilor implicaţi în procesul sfinţirii.

Biserica Universală este instituţia divino-umană care pune în acelaşi loc şi timp, pentru acelaşi stop, cu aceleaşi mijloace şi resurse, pe Dumnezeu şi oamenii născuţi din nou. Istoria unei biserici locale arată ce a făcut ea în trecut; viziunea arată ce o să facă în viitor; timp în care proiectele şi activitatea acesteia arată ce face ea în prezent.

Suntem conştienţi de faptul că istoria Planetei Pământ se apropie de sfârşit şi timpul rămas este scurt, de aceea ne asumăm responsabilitatea trăirii în sfinţenie şi a slujirii cu dedicare. Suntem în acest timp şi în acest loc pentru ca să-L imităm pe Domnul Isus Hristos, oferind cu modestie dragostea Lui, unei lumi rătăcite şi abandonate în păcat.

Am primit de la Dumnezeu mandatul să-i iubim şi să-i slujim pe oameni, să-i ajutăm în nevoile lor, să-i înţelegem în neputinţele lor şi să-i încurajăm în descurajările lor.

Ne propunem cu ajutorul lui Dumnezeu să facem aceste lucruri din ce în ce mai bine, în fiecare zi, cu fiecare om, convinşi fiind că în funcţie de ceea ce suntem şi facem, ne va recunoaşte când Se va intoarece să-Şi ducă Biserica în slava eternă.