Sermons Recent Programs Live Donations

The next event: Sunday 09:00am-12:00pm

Remaining time:

 
Evenimente speciale
 • 20
  Aprilie
  Conferință pastorală (Portland)
   
  23
  Aprilie
  Nuntă
   
  28
  Aprilie
  Seminar Școala duminicală
 • 07
  Mai
  Cina Domnului
   
  08
  Mai
  Studiu biblic pentru tineri
   
  11
  Mai
  Conferință pastorală (Detroit)
Special events
 • 28
  April
  Sunday School Seminar
   
  07
  May
  Holy Communion
   
  08
  May
  Youth Bible Study
 • 11
  May
  Pastoral Conference
   
  14
  May
  Mother`s Day
   
  20
  May
  Volunteer Day
 

March 2012

 
 

Scrisori Primite la redacția emisiunii


"păstorul cel bun"

March 2012


Dragi prieteni de la Păstorul Cel Bun,

Vă mulţumesc din suflet pentru Biblia pe care mi-aţi trimis-o, dar şi pentru scrisoare! Deşi sunt crestină ortodoxă de când m-am născut, abia anul trecut am înţeles cu adevărat ce înseamnă să fii cu adevărat un creştin. Iertaţi-mă pentru repetiţia cuvântului ,,adevărat”, dar pentru mine are o însemnătate deosebită. Mereu am crezut în Dumnezeu, m-am rugat, dar Îl priveam ca pe o Persoană exterioară care mă supraveghează, mă ascultă şi dacă vrea, mă ajută.

Anul trecut, urmărind emisiunea ,,Păstorul cel Bun", am înţeles că Dumnezeu trebuie să locuiască în mine, că trebuie să renunţ la omul vechi din mine şi să-L primesc pe ISUS în inima mea ca Domn, Mântuitor şi Stăpânul vieţii mele. Drept urmare, în ultimul an a fost o luptă permanentă în inima mea. Cel mai greu a fost să înţeleg şi să accept ideea că dorinţele mele nu corespund întotdeauna cu voia lui Dumnezeu. Am înţeles însă că Dumnezeu are planul Său în legătură cu mine şi că la momentul potrivit mi-l va dezvălui.

Totdeauna mi-am dorit o carieră în domeniul juridic şi m-am luptat pentru asta. Citind şi recitind cuvintele din scrisoarea dumneavoastră, ,,ceea ce eşti va fi totdeauna mai important decât ceea ce faci", am sentimentul că Domnul îmi trimite încă un mesaj prin aceste cuvinte. Pentru mine totdeauna era important ceea ce fac. De aceea cred că nu este întâmplător că v-am sunat, am vorbit cu dumneavoastră, că mi-aţi trimis Biblia şi scrisoarea. Prin aceste rânduri, vă rog din toată inima să vă rugaţi pentru mine, să pot lua o decizie cât se poate de înţeleaptă.


Cu mulţumiri şi cu mult drag,

S. B. M.-D.