Sermons Recent Programs Live Donations

The next event: Sunday 9:00am-12:00pm

Remaining time:

 
Evenimente speciale
 • 01
  Iulie
  Formațiile bisericii nu au repetiții în luna iulie

   

  21
  Iulie
  Nuntă

   

  28
  Iulie
  Nuntă
 • 03
  August
  Masa de dragoste a 
  bisericii la parc

   

  04
  August
  Cina Domnului

   

  13
  Septembrie
  Conferință pentru
  familii, 13-14 septembrie
Special events
 • 21
  July
  Wedding 

   

  28
  July
  Wedding

   

  03
  August
  Church Picnic
 • 04
  August
  Holy Communion

   

  13
  August
  Family Conference

   

  12
  October
  Women`s Meeting
 

March 2012

 
 

Scrisori Primite la redacția emisiunii


"păstorul cel bun"

March 2012


Dragi prieteni de la Păstorul Cel Bun,

Vă mulţumesc din suflet pentru Biblia pe care mi-aţi trimis-o, dar şi pentru scrisoare! Deşi sunt crestină ortodoxă de când m-am născut, abia anul trecut am înţeles cu adevărat ce înseamnă să fii cu adevărat un creştin. Iertaţi-mă pentru repetiţia cuvântului ,,adevărat”, dar pentru mine are o însemnătate deosebită. Mereu am crezut în Dumnezeu, m-am rugat, dar Îl priveam ca pe o Persoană exterioară care mă supraveghează, mă ascultă şi dacă vrea, mă ajută.

Anul trecut, urmărind emisiunea ,,Păstorul cel Bun", am înţeles că Dumnezeu trebuie să locuiască în mine, că trebuie să renunţ la omul vechi din mine şi să-L primesc pe ISUS în inima mea ca Domn, Mântuitor şi Stăpânul vieţii mele. Drept urmare, în ultimul an a fost o luptă permanentă în inima mea. Cel mai greu a fost să înţeleg şi să accept ideea că dorinţele mele nu corespund întotdeauna cu voia lui Dumnezeu. Am înţeles însă că Dumnezeu are planul Său în legătură cu mine şi că la momentul potrivit mi-l va dezvălui.

Totdeauna mi-am dorit o carieră în domeniul juridic şi m-am luptat pentru asta. Citind şi recitind cuvintele din scrisoarea dumneavoastră, ,,ceea ce eşti va fi totdeauna mai important decât ceea ce faci", am sentimentul că Domnul îmi trimite încă un mesaj prin aceste cuvinte. Pentru mine totdeauna era important ceea ce fac. De aceea cred că nu este întâmplător că v-am sunat, am vorbit cu dumneavoastră, că mi-aţi trimis Biblia şi scrisoarea. Prin aceste rânduri, vă rog din toată inima să vă rugaţi pentru mine, să pot lua o decizie cât se poate de înţeleaptă.


Cu mulţumiri şi cu mult drag,

S. B. M.-D.