Sermons Recent Programs Live Donations

The next event: Sunday 09:00am-12:00pm

Remaining time:

 
Evenimente speciale
  • 20
    Aprilie
    Conferință pastorală (Portland)
     
    23
    Aprilie
    Nuntă
     
    28
    Aprilie
    Seminar Școala duminicală
  • 07
    Mai
    Cina Domnului
     
    08
    Mai
    Studiu biblic pentru tineri
     
    11
    Mai
    Conferință pastorală (Detroit)
Special events
  • 28
    April
    Sunday School Seminar
     
    07
    May
    Holy Communion
     
    08
    May
    Youth Bible Study
  • 11
    May
    Pastoral Conference
     
    14
    May
    Mother`s Day
     
    20
    May
    Volunteer Day
 

November 2010

 
 

Scrisori Primite la redacția emisiunii

"păstorul cel bun"

November 2010


Stimati pastori,

            În numele Domnului Isus şi al Maicii Domnului, vă mulţumesc pentru darul deosebit de mare preţ pe care mi l-aţi oferit: Sfânta BIBLIE. Aş vrea să vă spun că de mică am simţit chemarea lui Dumnezeu spre lucrurile sfinte, dar, din nefericire, am tot amânat. Acum sunt la apus de soare (de viaţă) şi mă străduiesc din toată inima să intru pe calea strâmtă. Mă rog împreună cu dumneavoastră în fiecare duminică, plâng şi cânt cu dumneavoastră, ajung în mintea mea până la cer. Ce mă frământă însă este că, după un timp relativ scurt, intru din nou în zarva acestei lumi ,,trecătoare", din nou intru în tristeţe, iar sunt neîmplinită că nu reuşeşc, totul îşi reia cursul normal. Sper din toată inima ca Dumnezeu să mă salveze şi pe mine şi să mă primească în rândul sfinţilor.

            Stimaţi pastori, vă invidiez de câte ori vă văd la televizor, că aţi pornit pe Calea aceasta de tineri şi nu vă este greu sufletul. Mie mi-a murit un băiat de 42 de ani, cred că a aflat fericirea veşnică, deşi a murit nespovedit şi fără lumânare. S-a întâmplat la B. şi nu eram cu el acolo. Cu câteva zile înainte de a se întâmpla această nenorocire, el a visat o apă mare, tulbure şi deasupra cineva îmbrăcat într-o haină lungă, albă. El a rugat acea persoană să-i facă şi lui rost de o haină albă. Întrebarea mea este: acea haină reprezentă moartea sau sufletul lui?

            Vă mulţumesc încă o dată pentru darul oferit şi rămân cu speranţa să găsesc calea strâmtă şi că voi putea merge pe ea cu ajutorul lui Dumnezeu.

Cu deosebit respect,

                              B. M.

Dragii mei prieteni,

Mă numesc P. D., am 36 de ani şi locuiesc în comuna G. şi sunt bucuroasă că am prilejul de a vă cunoaşte prin intermediul acestei emisiuni. Găsesc în dumneavoastră prietenii de care am nevoie. Cu un an de zile în urmă am avut un vis foarte interesant care mi-a dat de gândit referitor la viaţa mea. În vis erau nişte oameni care încercau să mă convingă să merg pe calea dreapta către Dumnezeu. Cu trei luni de zile în urmă am descoperit această minunată emisiune pe care o urmăresc mereu. Când v-am văzut pe ecran mi-am dat seama că sunteţi asemănători cu oamenii care i-am întâlnit în vis. Am marea rugăminte de a-mi trimite şi mie o Biblie. Aş vrea să cunosc mai multe despre viaţa aceasta şi cealaltă, care sper că există!

Cu dragoste, pentru dumneavoastră,   

P. D.