Sermons Recent Programs Live Donations

The next event: Sunday 09:00am-12:00pm

Remaining time:

 
Evenimente speciale
 • 20
  Aprilie
  Conferință pastorală (Portland)
   
  23
  Aprilie
  Nuntă
   
  28
  Aprilie
  Seminar Școala duminicală
 • 07
  Mai
  Cina Domnului
   
  08
  Mai
  Studiu biblic pentru tineri
   
  11
  Mai
  Conferință pastorală (Detroit)
Special events
 • 28
  April
  Sunday School Seminar
   
  07
  May
  Holy Communion
   
  08
  May
  Youth Bible Study
 • 11
  May
  Pastoral Conference
   
  14
  May
  Mother`s Day
   
  20
  May
  Volunteer Day
 

June 2011

 
 

Scrisori Primite la redacția emisiunii

"păstorul cel bun"

June 2011


Dragii noştri,

Duminica trecută în Mediaş s-a botezat o doamnă a cărei mărturie merită citită. Numele ei este ELENA (nu vreau să-i dau numele corect din motive de confidenţialitate). Această doamnă lucrează în finanţe, iar soţul în cadrul armatei.

            Cu doi ani în urmă (ne-a măturisit), era într-o duminică dimineaţa când, stând în pat, a simţit o mustrare de conştiinţă, un gând care îi spunea: Ce păcătoasă eşti! Nu ştii de niciun Dumnezeu! Are 44 de ani şi din cauza funcţiei soţului nici nu s-a cununat la biserică. Dar în dimineaţa aceea ceva nu-i lăsa liniştea obişnuită şi a deschis televizorul şi unde credeti că a ajuns? La emisiunea Păstorul Cel Bun. De atunci, în fiecare duminică dimineaţa, singură în dormitor, se bucură de prezenţa Domnului.

            Treptat, această doamnă s-a lăsat prelucrată de Duhul Sfânt. Duminca trecută s-a botezat, iar după botez am fost la masă împreună când mi-a împărtăşit bucuria pe care a găsit-o, pentru care este gata să plătească orice preţ. Cu o duminică în urmă, soţul i-a spus că dacă o singură dată mai merge la pocăiţi, divorţează. Stând la masă cu ea, a primit zeci de mesaje de la fata dânsei şi de la soţ, aceştia ştiind că ea este în oras cu fratele ei din Austria. Eram îngrijorată de ce i se poate întâmpla acasă, de aceea am stat în rugăciune şi, bineînţeles, luni dimineaţa am sunat-o. Mi-a spus că soţul nu i-a zis niciun cuvânt, acesta fiind modul lui de protest. Doar fata a întrebat-o de câteva ori unde a fost, de ce a lipsit atâta timp, la care ea n-a dat explicaţii. Imediat, luni, i-am trimis nişte materiale (cărţi, reviste) care să o ajute în creşterea spirituală). Aşa de mult mi-a plăcut de ea, că nu era îngrijorată dacă soţul n-o lasă la biserică. Mi-a spus că se hrăneşte cu emisiunea Păstorul cel Bun, are acolo tot ce-i trebuie, în afară de părtăşie, dar... Domnul va rezolva şi asta.

            Vă rugăm să ne rugăm pentru această doamnă, dar să nu-l uităm nici pe soţul pe care Domnul poate să-l îmblânzească şi mai ales să-l aducă la picioarele Lui.

            Cu deosebite mulţumiri,

            Nicu şi Cornelia