Sermons Recent Programs Live Donations

The next event: Sunday 09:00am-12:00pm

Remaining time:

 
Evenimente speciale
 • 20
  Aprilie
  Conferință pastorală (Portland)
   
  23
  Aprilie
  Nuntă
   
  28
  Aprilie
  Seminar Școala duminicală
 • 07
  Mai
  Cina Domnului
   
  08
  Mai
  Studiu biblic pentru tineri
   
  11
  Mai
  Conferință pastorală (Detroit)
Special events
 • 28
  April
  Sunday School Seminar
   
  07
  May
  Holy Communion
   
  08
  May
  Youth Bible Study
 • 11
  May
  Pastoral Conference
   
  14
  May
  Mother`s Day
   
  20
  May
  Volunteer Day
 

July 2010

 
 

Scrisori Primite la redacția emisiunii

"păstorul cel bun"

July 2010


Domnilor pastori, fii buni ai lui Dumnezeu, 

Mulţumesc lui Dumnezeu şi dumneavoastră pentru haruri atât de bune pe care ni le daţi. Vă mulţumesc c-aţi avut bunăvoinţă să veniţi în faţa televizoarelor pentru a povăţui lumea pe calea dreaptă spre bunul Dumnezeu. Eu sunt creştină ortodoxă şi vreau să vă spun că aştept cu mare nerăbdare în fiecare săptămână să ascult acele cuvinte adevărate şi drepte pe care le citiţi din sfânta Biblie. Mi-am dorit şi eu să am această Carte în casă, dar fiind necajită nu am avut niciodată suficienţi bani s-o cumpăr. Dacă binevoiţi, vă rog să-mi trimiteţi şi mie această carte sfântă pentru care vă mulţumesc anticipat. Vă mulţumesc, de asemenea, şi pentru cântecele frumoase care ne încântă inima şi sufletul în fiecare duminică. Vă doresc multă sănătate şi har tuturor celor care faceţi posibilă această emisiune şi vă doresc cât mai multe emisiuni.

Cu drag şi deosebită admiraţie, 

G. M.

Iubiţi credincioşi,                       

Urmăresc cu bucurie şi trăire profundă emisiunea Păstorul Cel Bun, care, cu ajutorul

lui Dumnezeu, m-a ajutat să am un dialog PROFUND cu mine însumi, referitor la CE am de făcut şi CE VOI face cu VIAŢA MEA. Vreau să o pun în slujba lui Dumnezeu şi doresc să-L primesc în viaţa mea ca DOMN şi MÂNTUITOR al meu. Părinţii mei sunt credincioşi şi cred că CEA MAI MARE bucurie a lor înainte de a părăsi acest pământ este să mă vadă pe mine întorcându-mă către DUMNEZEU. Am umblat în lumea aceasta, am încercat să-mi aduc la tăcere conştiinţa, dar am aflat în final că liniştea sufletească n-o găsesc decât la Dumnezeu. Uitându-mă destul de mult la televizor, v-am descoperit şi de atunci vă urmăresc cu mare drag. Nu prea merg la o biserică evanghelică unde, de fapt, îmi este locul, dar dumneavoastră faceţi pentru mine mai mult decât orice predică. Mi-aţi aduce o bucurie imensă dacă, în măsura în care aveţi posibilitatea, îmi veţi trimite o Biblie, considerând-o mijlocul prin care Dumnezeu  poate în cazul meu să ADUNE O OAIE RĂTĂCITĂ.

Vă mulţumesc anticipat şi vă doresc din suflet succes deplin în ceea ce faceţi.

M. I.

Dragii mei,

Nu ştiu cum să încep pentru că am emoţii. În primul rând, vreau să vă felicit pentru emisiunea care o faceţi. O urmăresc de fiecare dată şi o aştept. Am 66 de ani. Soţul meu a murit de trei ani. În viaţa asta plină de răutate vreau să cunosc şi eu căile Domnului, puterea Lui, să fiu curată şi luminată înaintea Lui. E bine să fiu aproape de El, să-mi fie în inimă, să vegheze asupra mea, mai ales că paşii mei merg spre bătrâneţe. Îmi place foarte mult emisiunea voastră, o urmăresc cu mare plăcere şi m-aş bucura ca prin ea oamenii să fie mai buni şi astfel să ne păzească de atâtea nenorociri câte vin peste noi. Eu cred că numai pentru că suntem atât de răi, ne dă Dumnezeu atâtea pedepse. Sper că prin aceasta, cât mai mulţi oameni să-L cunoască pe Dumnezeu, căci este bine. Vă rog din suflet să-mi trimiteţi şi mie o Biblie să citesc şi eu sfânta Scriptură.

Cu mulţumiri, Doamne ajută!   

M. M.