Sermons Recent Programs Live Donations

The next event: Sunday 09:00am-12:00pm

Remaining time:

 
Evenimente speciale
 • 20
  Aprilie
  Conferință pastorală (Portland)
   
  23
  Aprilie
  Nuntă
   
  28
  Aprilie
  Seminar Școala duminicală
 • 07
  Mai
  Cina Domnului
   
  08
  Mai
  Studiu biblic pentru tineri
   
  11
  Mai
  Conferință pastorală (Detroit)
Special events
 • 28
  April
  Sunday School Seminar
   
  07
  May
  Holy Communion
   
  08
  May
  Youth Bible Study
 • 11
  May
  Pastoral Conference
   
  14
  May
  Mother`s Day
   
  20
  May
  Volunteer Day
 

January 2010

 
 

Scrisori Primite la redacția emisiunii

"păstorul cel bun"

January 2010


Dragii mei,

Mă numesc V. R. şi am 25 de ani. Urmăresc emisiunile dumneavoastră din 2008 şi constat că sunteţi nişte oameni foarte interesanţi. În ultimul timp am luat decizia de a căuta o biserică. De când am intrat pentru prima dată, am rămas copleşit şi de atunci am învăţat foarte multe din Sfânta Scriptură şi, în final, adică după 11 luni, m-am botezat. Vreau doar să vă mulţumesc pentru programele pe care le urmăresc cu foarte multă plăcere pe OTV, atât sâmbăta, cât şi duminica. De asemenea, aş vrea să vă rog să-mi trimiteţi o Biblie pe care vreau s-o fac cadou fratelui meu care încă nu-i mântuit. Aş vrea să vă mai rog să vă rugaţi în rugăciunile dumneavoastră pentru mama care are 125 kg, face insulină şi este foarte bolnavă.

Cu deosebite mulţumiri,

V. R.

Dragi prieteni,                                  

  

Vă scriu cu mare bucurie în suflet şi încă de la începutul acestui an, vă felicit pentru minunata iniţiativă de a îndrepta oamenii spre Dumnezeu. Am 23 de ani şi sunt student în ultimul an la facultate. Cu un an în urmă m-am îmbolnăvit de o boală psihică destul de gravă. De atunci viaţa mea a început să se schimbe treptat, atunci am simţit pentru prima dată neputinţa noastră, a oamenilor, în faţa voinţei lui Dumnezeu. Niciodată n-am fost genul de om căruia să-i placă discotecile, dezmăţul, curvia… Am fost un om liniştit cu obiceiuri sănătoase, dar, ca orice om, mă simt plin de păcate. Acum realizez mai bine deşertăciunea şi neputinţa acestei lumi, încercările ei disperate şi inutile de a găsi fericirea cu mijloace atât de aberante. Am realizat că noi, oamenii, nu suntem altceva decât prizonieri pe această planetă. Tot în această perioadă v-am cunoscut pe dumneavoastră prin emisiunea ,,Păstorul Cel Bun". Mai târziu am avut ocazia să vizitez o biserică creştină. Atunci am descoperit o lume nouă la care râvneam şi în care mă regăsesc. Sunt un naiv, un începător, dar când văd ce drum minunat este cel pe care am apucat, vreau să cred că nu se va găsi niciodată o piedică atât de mare încât să fiu tras înapoi. Acum mă interesează foarte mult cea mai importantă dintre cărţi, o Carte pe care am neglijat-o mulţi ani când, de fapt, ar fi trebuit să fie Cartea de căpătâi a fiecărui om. Mă interesează, de asemenea, orice carte care are legătură cu persoana Mântuitorului. În primul rând, v-aş ruga să-mi trimiteţi Biblia, apoi sper ca relaţia noastră să fie una trainică pentru că avem atâtea de învăţat unii de la alţii. Eu am găsit că liniştea sufletească nu poate fi găsită decât în Dumnezeu şi asta prin intermediul Fiului Său, Isus Hristos, în care trebuie să credem pentru a fi mântuiţi.

Vă mulţumesc aniticipat şi să dea Dumnezeu ca munca aceasta pe care o depuneţi, împotriva acestei ,,diabolizări” a lumii în care trăim, să fie una cât mai consistentă şi cât mai longevivă. Aştept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră.

Cu stimă,

S. P.