Sermons Recent Programs Live Donations

The next event: Sunday 9:00am-12:00pm

Remaining time:

 
Evenimente speciale
 • 01
  Decembrie
  Cina Domnului

   

  06
  Decembrie
  Nu avem serviciu divin

   

  06
  Decembrie
  Noapte de veghe
 • 07
  Decembrie
  Awana Camp

   

  08
  Decembrie
  Concert de Crăciun

   

  14
  Decembrie
  Colinda copiilor și a fanfarei
Special events
   • 01
    December
    Holy Communion
    06
    December
    No church service
    06
    December
    Prayer night
   • 07
    December
    Awana Camp
    08
    December
    Christmas Concert
    14
    December
    Caroling - kids & brass
 

February 2011

 
 

Scrisori Primite la redacția emisiunii

"păstorul cel bun"

February 2011


Pentru emisiunea ,,Păstorul cel Bun"

                   

            Mai întâi de toate vreau să vă mulţumesc pentru Biblia şi pentru brosura pe care care mi le-aţi trimis. Bunica mi-a spus mereu de Dumnezeu, când eram mică m-a dus la biserică. Acum, de când aţi apărut dumneavoastră, vă urmăresc cu consecvenţă şi cu două săptămâni în urmă m-am hotărât să mă botez. Merg la biserica F. din oraşul C. unde este pastorul G. R. Vă mulţumesc foarte mult că vă rugaţi pentru familia mea şi pentru mine, să rămân pe calea adevărată. Câteodată mă gândesc că dacă n-ar fi fost bunica poate aş fi fost şi eu ca şi colegele mele (fumam şi mă duceam pe la discoteci...), dar mulţumită lui Dumnezeu nu sunt aşa şi mă bucur. Am să citesc broşurile pe care mi le-aţi trimis.

            În fiecare zi, după ce vin de la şcoală, îmi fac temele, mai fac câte ceva prin casă şi pe la la 6-7 seara citesc din Biblie. Am început s-o citesc de la început, de la Genesa şi acum sunt în 2 Samuel. Vreau să citesc toată Biblia şi, cu ajutorul lui Dumnezeu, voi reuşi. Sper să mai putem comunica. Încă o dată, vă mulţumesc pentru Biblie, dar şi pentru scrisoare.

            N. C.

Dragii mei,

            Mă numesc B. I. şi vă scriu din Penitenciarul din localitatea M. Vreau să vă spun că mă bucur foarte mult de emisiunea Păstorul cel Bun, pe care o difuzaţi sâmbăta şi duminica pe canalul OTV. Urmăresc mereu această emisiune, deşi colegilor mei de cameră nu le prea convine, dar pentru că eu sunt responsabil cu ce se-ntâmplă în cameră, trebuie să urmărească şi ei. Sunt foarte bucuros să avem în cameră un televizor unde putem urmări aceste emisiuni atât de frumoase, pentru suflet. Mi-aş dori foarte mult o Biblie şi, de asemenea, ceva cursuri biblice ca să pot studia, întrucât aici avem foarte mult timp cu care nu prea avem ce face. V-am scris această scrisoare prin care vă mulţumesc anticipat pentru ceea ce-mi veţi trimite.

            Vă mulţumesc,

            B. I.