Sermons Recent Programs Live Donations

The next event: Sunday 09:00am-12:00pm

Remaining time:

 
Evenimente speciale
 • 20
  Aprilie
  Conferință pastorală (Portland)
   
  23
  Aprilie
  Nuntă
   
  28
  Aprilie
  Seminar Școala duminicală
 • 07
  Mai
  Cina Domnului
   
  08
  Mai
  Studiu biblic pentru tineri
   
  11
  Mai
  Conferință pastorală (Detroit)
Special events
 • 28
  April
  Sunday School Seminar
   
  07
  May
  Holy Communion
   
  08
  May
  Youth Bible Study
 • 11
  May
  Pastoral Conference
   
  14
  May
  Mother`s Day
   
  20
  May
  Volunteer Day
 

February 2009

 
 

Scrisori Primite la redacția emisiunii

"păstorul cel bun"

February 2009Dragii mei,

                                                           

     Urmăresc emisiunea dumneavoastră de ceva timp şi cred că vă pot spune povestea vieţii mele. Mă numesc U. M. şi trec printr-o situaţie extrem de grea. Anul trecut, soţul meu în stare de ebrietate m-a înjunghiat, vrând să mă omoare. Am avut 18 lovituri cu cuţitul şi am stat foarte mult timp în spital. Acolo am făcut o promisiune Domnului că dacă mă vindecă, mă voi întoarce la El. Dumnezeu a fost credincios şi m-a vindecat. Am o groază de cicatrice pe trup şi pe suflet. Vin la dumneavoastră cu rugămintea să mă ajutaţi să-mi iert soţul care acum este în puşcărie. De asemenea, aş vrea să-mi cresc copiii cu dragoste de Dumnezeu. Încă NU am o Biblie, de aceea vă rog tare mult să-mi trimiteţi una. Admir în mod deosebit programul dumneavoastră Păstorul cel Bun care este o mângâiere pentru familia şi sufletul meu. Vă rog continuaţi această lucrare pentru vindecarea multor suflete.

Cu deosebit drag, vă mulţumesc, 

U. M.

Dragă domnule Pastor,

    Nu ştiu ce religie aveţi dumneavoastră, dar vreau să vă spun că pe mine mă captivaţi de fiecare dată. Toţi pastorii care ţineţi discursuri pe OTV aveţi ceva mai special, mi se pare că sunteţi nişte oameni foarte buni, de aceea îndrăznesc să apelez la dumneavoastră. Am 49 de ani şi sunt într-o ruină cu toată viaţa, cu familia, cu copiii, cu sănătatea, cu serviciul… Ce să vă spun, sunt într-o situaţie disperată. Am 25 de ani de căsnicie şi nu ştiu să fi trecut o zi să nu mă bată soţul. Mi-am consumat viaţa cu un beţiv gelos care m-a făcut să nu-mi mai doresc să trăiesc. De câteva ori am încercat să-mi iau viaţa, dar se pare că Dumnezeu nu m-a lăsat. Culmea a fost când fetiţa care era în clasa a 10-a la liceu mi-a venit acasă însărcinată. Asta parcă a pus capac. Nu ştiu ce să mai fac, cum să mă mai descurc. Vă scriu această scrisoare într-un moment de singurătate, să vă spun cât de bine îmi fac emisiunile dumneavoastră. Mă scol duminica dimineaţa când toţi dorm, şi plâng la toate cuvintele calde, pline de dragoste care le spuneţi. Câteodată mă gândesc că dumneavoastră sunteţi din altă lume, ptr. că lumea în care eu trăiesc este un iad. Nu de puţine ori mi-a spus mama că eu am fost un copil nedorit şi se pare că acest blestem m-a urmărit toată viaţa. Apelez la bunăvoinţa dumneavoastră să vă rugaţi şi pentru mine şi familia mea. Nu ştiu dacă mai este ieşire pentru mine, dar mi-aş dori să se termine odată, cum vrea Dumnezeu. Vă rog din suflet, ajutaţi-mă să ies cumva la liman.

I. C.

Dragii mei,

     Dumneavoastră vă numiţi fraţi şi surori, deocamdată îmi este greu să mă adresez astfel. Sunt o persoană de vârsta a 3-a şi urmăresc cu deosebit interes duminică de duminică emisiunile dumneavoastră. Vă felicit pentru minunatele teme pe care le aduceţi în atenţia  doritorilor de mai mult. Tema abordată duminica trecută m-a şi determinat să vă scriu. Sunt ortodoxă, dar asta are prea puţină importanţă, pentru mine sunteţi singurii care îmi aduceţi în casă puţină linişte. De aceea vă mulţumesc. Vă scriu pentru a vă ruga să-mi trimiteti o Biblie. După expunerea de astăzi, mă întreb cam pe unde mă aflu in raport cu Dumnezeu?

Cu stimă,

B. M. (68 de ani)

Către Păstorul cel Bun,

Dragii mei,

  

     Vă scriu din penitenciar, unde pe bună dreptate mă aflu pentru faptele mele. Poate vă este greu să înţelegeţi, dar eu am crescut într-o biserică penticostală, dar... anturajul vieţii m-a dus departe de şi acum mă aflu aici. Am suficient timp aici să meditez la ceea ce-a fost viaţa mea până acum şi să fac diferenţa. În curtea penitenciarului este o biserică unde ne mai scoate din când în când, dar eu doresc altceva. Vreau să vă întreb dacă din partea Cultului dumneavoastră nu sunt fraţi care vin aici. Ştiu ce înseamnă o credinţă adevărată, de aceea aş vrea să întâlnesc asemenea oameni ca să mă căiesc în sufletul meu ptr. că prea mult timp am fost stăpânit de Satana. În libertate am avut soţie, doi copii, familie, casă, dar din nefericire aici nu mai am nimic, iar de Dumnezeu sunt foarte departe. În fiecare sâmbătă şi duminică urmăresc cu mare bucurie şi atenţie emisiunea dumneavoastră care mă curăţă înlăuntrul meu. După fiecare emisiune mă simt mai uşor, mai ales când pastorii se roagă la sfârşit. Eu, C. I., am nevoie de dumneavoastră pentru a mă căi. Vă rog, ajutaţi-mă şi daţi-mi puţină credinţă de care am mare nevoie.

     În speranţa că veţi studia cauza mea şi nu veţi pune deoparte scrisoarea mea considerând că este de la un simplu puşcăriaş, eu unul vă mulţumesc ca unul dintre cei mai umili robi ai lui Dumnezeu. Vreau prin dumneavoastră să găsesc Lumina Vieţii.

Vă mulţumesc,

C. I.

Dragi realizatori ai emisiunii Păstorul cel Bun,

     Nu ştiu dacă mă mai ţineţi minte. Mă numesc S. S. şi sunt una dintre telespectatoarele fidele ale emisiunii dumneavoastră. Chiar dacă nu v-am scris de mult, vreau să vă spun că nu v-am uitat şi că nu încetez să urmăresc emisiunile dumneavoastră în fiecare sâmbătă şi duminică. Ultima dată când v-am scris, v-am rugat să vă rugaţi ptr. mine, să mă ajute Dumnezeu să iau o decizie corectă referitor la sufletul meu şi m-aţi asigurat de asta. Vreau acum să vă mulţumesc dumneavoastră şi Domnului care m-a ajutat să fac acest pas. Între timp, Dumnezeu ne-a binecuvântat cu a patra fetiţă - S. N. Odată cu venirea ei pe lume am intrat şi eu într-o lume nouă, o lume a Domnului Isus. Când fetiţa a împlinit 2,6 luni am dus-o la o biserică penticostală la binecuvântare şi în aceeaşi zi eu m-am botezat. Vreau să vă spun că NU regret nici o clipă decizia luată, cu toate că am avut multe încercări, dar am şi bucurii care mă fac să trec peste toate. În satul meu, am fost singura persoană care-am plecat pe calea aceasta, dar la rugăciunile mele Dumnezeu a mai adaugat încă 7 suflete şi încă trei care vin regulat. Fraţii ne-au sprijinit foarte mult şi vor să ne ajute să construim o bisericuţă aici în sat - acum ne adunăm în casa unui frate.

     Eu aş vrea să mă ocup mai mult de tineret, m-ar ajuta dacă aveţi posibilitatea să-mi trimiteţi nişte cărţi de cântări cu note; de asemenea, ceva broşuri ptr. tineret sau casete cu muzică. Vă rog din toată inima să-mi trimiteţi orice credeţi că-mi foloseşte aici într-un sat aproape uitat de lume.

     Încă o dată vă mulţumesc pentru ajutorul în rugăciune, ptr. emisiunile de unde îmi extrag hrana în fiecare sâmbtă şi dumninică şi pentru tot ce faceţi. Vă rog, ajutaţi-mă în rugăciune pentru soţul meu care nu împărtăşeşte cu mine credinţa. Domnul să vă răsplătescă toată dragostea şi osteneala.

Cu drag,

S. S.

Dragii mei,                      

     Mă numesc I., am 16 ani. Urmăresc de multă vreme emisiunea dumneavoastră Păstorul cel Bun şi îmi place foarte mult. În ultimul timp am fost atras în mod cu totul deosebit de cântecele dumneavoastră, dar şi de predicile de la televizor. Pot să spun că asta m-a făcut să-mi schimb comportamentul şi sunt atras din ce în ce mai mult de ceea ce vrea Dumnezeu de la mine.

     Cu ceva timp în urmă am luat decizia de a merge la o biserică penticostală din sat şi să încep o viaţă nouă. N-am reuşit însă să merg prea mult ptr. că bunica mea a aflat şi i-a certat pe părinţii mei şi le-a cerut să-mi interzică să mai merg acolo. Acum sunt în faza în care părinţii îmi interzic cu desăvârşire asta, de aceea vă rog pe dumneavoastră să vă rugaţi ptr. mine, să nu-mi pierd credinţa până împlinesc 18 ani când pot să fac ce vreau. Îmi doresc foarte mult o Biblie, eu nu am bani să cumpăr, de aceea apelez la dumneavoastră şi v-aş fi recunoscător.

Dragii noştri,

   Doamna E. este una din sutele de persoane singure care s-a lipit de noi. Nevoile lor sunt multe şi mari, dar cea mai mare nevoie a lor este să stea de vorbă cu cineva. Câteodată ne este greu să vorbim la telefon cu ei ptr. că nu te mai lasă şi-ţi este greu să-i dezlipeşti. De fiecare dată când închidem, ne mulţumesc că i-am ascultat, că suntem o terapie ptr. ei. Imaginaţi-vă oameni la care nu le deschide nimeni uşa! Doamna E. este o profesoară pensionată, are un scris impecabil, nu cere niciodată nimic, doar vrea o vorbă bună. Cu câţiva ani în urmă i-am trimis o Biblie.Urmăreşte cu consecvenţă emisiunile noastre şi este aproape de Domnul Isus. Am contactat nişte surori din S.care s-o viziteze, iar noi cu rugăciune. Va rugăm rugaţi-vă şi ptr. noi.

Cu mulţumiri,

Nicu şi Cornelia Bişboacă