Sermons Recent Programs Live Donations

The next event: Sunday 09:00am-12:00pm

Remaining time:

 
Evenimente speciale
 • 20
  Aprilie
  Conferință pastorală (Portland)
   
  23
  Aprilie
  Nuntă
   
  28
  Aprilie
  Seminar Școala duminicală
 • 07
  Mai
  Cina Domnului
   
  08
  Mai
  Studiu biblic pentru tineri
   
  11
  Mai
  Conferință pastorală (Detroit)
Special events
 • 28
  April
  Sunday School Seminar
   
  07
  May
  Holy Communion
   
  08
  May
  Youth Bible Study
 • 11
  May
  Pastoral Conference
   
  14
  May
  Mother`s Day
   
  20
  May
  Volunteer Day
 

August 2009

 
 

Scrisori Primite la redacția emisiunii

"păstorul cel bun"

August 2009Dragii mei,        

            Urmăresc emisiunea dumneavoastră de ceva timp şi cred că vă pot spune povestea vieţii mele. Mă numesc U. M. şi trec printr-o situaţie extrem de grea. Anul trecut soţul meu în stare de ebrietate m-a înjunghiat, vrând să mă omoare. Am avut 18 lovituri cu cuţitul şi am stat foarte mult timp în spital în Timişoara. Dumnezeu a fost credincios şi m-a vindecat, dar soţul meu este în puşcărie. În perioada cât am stat în spital am întâlnit nişte credincioşi ca dumneavoastră care mi-au spus multe din Biblie şi m-au învăţat lucruri care-mi erau total străine.

            Vin la dumneavoastră cu rugămintea să mă ajutaţi să-mi iert soţul. De asemenea, aş vrea să-mi cresc copiii cu dragoste de Dumnezeu şi tatăl lor. Încă nu am o Biblie, de aceea vă rog tare mult să-mi trimiteţi una. Urmăresc în mod deosebit programul dumneavoastră ,,Păstorul cel Bun” care este o mângâiere pentru familia şi sufletul meu. Vă rog continuaţi această lucrare pentru vindecarea multor suflete.

            Cu deosebit drag, vă mulţumesc, 

U. M.

Dragii mei prieteni,

            Revin la dumneavoastră după mai mult timp. Chiar dacă nu v-am mai scris vreau să vă spun că urmăresc cu regularitate emisiunile de pe OTV, sâmbăta şi duminica. Dac-ar trebui să aleg, nici nu ştiu care emisiune este mai bună, pentru că toate sunt foarte bune şi la locul lor. Duminică dimineaţa în data de 2 august m-a impresionat foarte tare emisiunea ,,Porunca a 5-a”. Deşi suntem mai înaintaţi în vârstă, avem în întreţinere o nepoată care se pare ca nu ştie prea multe din cele expuse de pastorul dumneavoastră. Părinţii sunt plecaţi peste hotare pentru o viaţă materială mai bună şi această fetiţă a rămas în grija noastră. Este greu pentru noi, ca bunici, să înţelegem comportamentul acestei generaţii, suntem de mult depăşiţi de situaţie. Emisiunile dumneavoastră parcă ne aduc puţină speranţă...

            Aş vrea să intru în posesia acestor învăţături atât pentru noi ca părinţi, cât şi pentru a învăţa cum să ne creştem nepoata departe de toate mizeriile acestei lumi. Vă rog, spuneţi-mi cum se procedează. Vă mulţumesc pentru aceste emisiuni deosebit de bune pe care ni le oferiţi.

            Cu mulţumiri,

  K. I.