Predici Programe recente În direct Donații

Următorul eveniment: Duminica 9:00am-12:00pm

Mai sunt:

 
Evenimente speciale
  • 20
    Aprilie
    Conferință pastorală (Portland)
     
    23
    Aprilie
    Nuntă
     
    28
    Aprilie
    Seminar Școala duminicală
  • 07
    Mai
    Cina Domnului
     
    08
    Mai
    Studiu biblic pentru tineri
     
    11
    Mai
    Conferință pastorală (Detroit)
 

Iunie 2011

 
 

 

Scrisori Primite la redacția emisiunii

 

"păstorul cel bun"

Iunie 2011

 

Dragii noştri,

 

Duminica trecută în Mediaş s-a botezat o doamnă a cărei mărturie merită citită. Numele ei este ELENA (nu vreau să-i dau numele corect din motive de confidenţialitate). Această doamnă lucrează în finanţe, iar soţul în cadrul armatei.

            Cu doi ani în urmă (ne-a măturisit), era într-o duminică dimineaţa când, stând în pat, a simţit o mustrare de conştiinţă, un gând care îi spunea: Ce păcătoasă eşti! Nu ştii de niciun Dumnezeu! Are 44 de ani şi din cauza funcţiei soţului nici nu s-a cununat la biserică. Dar în dimineaţa aceea ceva nu-i lăsa liniştea obişnuită şi a deschis televizorul şi unde credeti că a ajuns? La emisiunea Păstorul Cel Bun. De atunci, în fiecare duminică dimineaţa, singură în dormitor, se bucură de prezenţa Domnului.

            Treptat, această doamnă s-a lăsat prelucrată de Duhul Sfânt. Duminca trecută s-a botezat, iar după botez am fost la masă împreună când mi-a împărtăşit bucuria pe care a găsit-o, pentru care este gata să plătească orice preţ. Cu o duminică în urmă, soţul i-a spus că dacă o singură dată mai merge la pocăiţi, divorţează. Stând la masă cu ea, a primit zeci de mesaje de la fata dânsei şi de la soţ, aceştia ştiind că ea este în oras cu fratele ei din Austria. Eram îngrijorată de ce i se poate întâmpla acasă, de aceea am stat în rugăciune şi, bineînţeles, luni dimineaţa am sunat-o. Mi-a spus că soţul nu i-a zis niciun cuvânt, acesta fiind modul lui de protest. Doar fata a întrebat-o de câteva ori unde a fost, de ce a lipsit atâta timp, la care ea n-a dat explicaţii. Imediat, luni, i-am trimis nişte materiale (cărţi, reviste) care să o ajute în creşterea spirituală). Aşa de mult mi-a plăcut de ea, că nu era îngrijorată dacă soţul n-o lasă la biserică. Mi-a spus că se hrăneşte cu emisiunea Păstorul cel Bun, are acolo tot ce-i trebuie, în afară de părtăşie, dar... Domnul va rezolva şi asta.

            Vă rugăm să ne rugăm pentru această doamnă, dar să nu-l uităm nici pe soţul pe care Domnul poate să-l îmblânzească şi mai ales să-l aducă la picioarele Lui.

            Cu deosebite mulţumiri,

            Nicu şi Cornelia