Familii

 
 


   Am căutat, am ales, ne-am luptat și am învins—cel puțin așa credem. Adevărul este că lupta pentru o viață de familie fericită nu s-a sfârșit, e doar la început. Căsniciile noastre abia au pornit. Acum depinde de noi să sfârșim cu bine. Acesta este scopul întâlnirilor noastre lunare. Grupul tinerilor căsătoriți se întâlnește lunar să învețe cum să aibă o căsnicie fericită, biblică, plină de dragoste, respect și adevărată împlinire.

   Sunt atât de multe lucruri împotriva noastră. Trăim într-o societate care pune preț pe aventură și diversitate mai presus de așa-zisa monotonie și rutină—ceea ce explică rata înaltă de divorț.

   Dar noi vrem să fim diferiți. Vrem să obținem profunda stabilitate a unei căsătorii încercate și trainice. Vrem să experimentăm spontaneitatea de a ne trezi în fiecare dimineață lângă aceeași persoană și de a descoperi mereu ceva nou și nobil despre ea. Vrem să sfidăm orice șansă care ar putea să rupă legământul nostru, ca ,,nimic să nu ne despartă decât moartea”. Aceasta este căsătoria clădită în Hristos—o căsătorie care pune accentul pe frumusețea interioară mai mult decât pe cea exterioară, una caracterizată de Pavel în 1 Corinteni 13. Asta este ce vrem.

   Prin subiecte variind de la modele de familie, finanțe și până la experiențe de viață, fratele Luigi Mițoi ne oferă din Scripturi cheile pentru a realiza acest lucru. Vino în această călătorie cu noi – o călătorie de începuturi noi, angajament și părtășie. Dacă sunteți căsătoriți de cel mult cinci ani, sunteți invitați la părtășiile noastre care au loc dată pe lună (o dată în limba română și o dată în limba engleză, lunea, de la 7:00 la 9:00 pm. Să fii înconjurat de oameni evlavioși care cred în căsătorie este un lucru esențial pentru supraviețuirea căminelor noastre.   

   Vrem ca la sfârșit, să putem spune: Am făcut două legăminte și le-am ținut pe amândouă: primul cu Hristos, afirmând ca Pavel, ,,M-am luptat lupta cea bună, mi-am isprăvit alergarea, am păzit credința. De acum mă așteaptă cununa neprihănirii…” (2 Tim. 4:7-8); și al doilea cu partenerul de viață, declarând: ,,Am căutat, am ales, ne-am luptat și am învins.” Domnul să ne ajute la asta!

 

Fiți binecuvântați!

Aniversări - apasă aici