Predici Programe recente În direct Donații

Următorul eveniment: Duminică 10:00am-12:00pm

Mai sunt:

 
Evenimente speciale
 • 19
  Noiembrie
  Nu este Awana
   
  22
  Noiembrie
  Serviciu divin ONLINE @ 10am
   
  22
  Noiembrie
  Serviciu divin ONLINE @ 5 Pm
 • 26
  Noiembrie
  Nu avem serviciu divin 
   
  26
  Noiembrie
  Nu este Awana
   
  27
  Noiembrie
  Serviciu divin pentru tineri ONLINE @ 7pm
 

Școala duminicală

 
 

scoala duminicala

Şcoala duminicală are în prezent 8 clase şi aproximativ 300 de copii în fiecare duminică. Programul începe la 9:00am cu o jumătate de oră de rugăciune şi închinare, urmată de 50 de minute de limbă română, iar apoi de aproape două ore de lecţii biblice. Fiecare lecţie biblică include mesajul mântuirii, fiind urmată de un seminar care aplică practic adevărurile Bibliei.


Pe lângă lecţiile duminicale săptămânale, în cadrul acestui departament se desfăşoară, de-a lungul anului, multe proiecte care îi implică pe copii în mod activ:

 • - programe muzicale în cadrul serviciului divin;
  • - aducerea unui prieten la şcoala duminicală (evanghelizare);
   • - ,,Micul Misionar" 
    • - VBS - şcoala biblică din vacanţa de vară 
    • - Colinda copiilor la case de bătrâni
    • - Convenţia Anuală a Copiilor (găzduită de biserica noastră în 2005, 2008, 2011, 2014, 2017)

Vă invităm cu drag să vă înscrieţi copiii la Şcoala duminicală a Bisericii Betania.

 

Lider Persida Bujdei - (847)529-6459
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

  

PROIECTUL ȘCOLII DUMINICALE PENTRU VARA 2020

 

Vă salutăm în numele Domnului Isus și sperăm din toată inima că această scrisoare vă găsește bine și sănătoși! Suntem recunoscători pentru oportunitatea de a comunica cu dvs. și dorim să vă spunem că în ultimele două luni ne-am bucurat să vă vedem copiii prin intermediul videoclipurilor cu versete. După cum știm cu toții, începând din luna martie copiii nu au mai putut participa la Școala Duminicală. Cu atât mai mult, suntem foarte recunoscători părinților care și-au încurajat copiii să memoreze Scriptura și ne-au ajutat în filmarea și trimiterea de videoclipuri cu versete. Nu vom putea avea VBS sau alte activități de tabără în această vară, însă am dori să continuăm pe tot parcursul verii proiectul de memorare a Scripturii și de înregistrări video. Am creat un plan pentru această vară, având în vedere următoarele obiective:

-          Implicarea tuturor copiii din Școala Duminicală

-          Concentrarea pe memorarea Cuvântului lui Dumnezeu

-          Implicarea copiilor în serviciile bisericii în această formă

-          Transformarea copiilor în participanți activi, nu doar consumatori pasivi

 

Vom cere diferitelor grupuri de copii să ne trimită videoclipuri înregistrate pe care le vom include în FIECARE serviciu religios – atât cel de joi, cât și serviciile de duminică dimineața și seara. Programul este prezentat în tabelul de pe pagina următoare. Câteva clarificări:

-          Părinții vor fi contactați cu aproximativ 1 săptămână înainte de data la care avem nevoie de videoclipuri, prin intermediul unui mesaj text de către unul dintre lideri. Am aprecia mult dacă veți putea răspunde prompt.

-          Videoclipurile de joi seara sunt rezervate celor care se vor înscrie la Concursul Biblic (vedeți detaliile atașate cu privire la acest concurs). Acestea nu sunt obligatorii, dar servesc ca o oportunitate pentru responsabilitate.

-          Videoclipurile de duminică dimineață sunt create pe clase (clasa K3 – clasa a VIII-a). Fiecare copil din clasă va fi invitat să recite 1-2 versete pe care le-au memorat recent.

-          Videoclipurile de duminică seară vor fi pasaje sau povești biblice sub forma unui colaj, de asemenea pe clase. Acestea vor fi puțin diferite. Copiii vor memora pasaje mai lungi și mai bine cunoscute, iar videoclipurile vor fi realizate în format de „clipuri succesive”, cu toți copiii apărând de mai multe ori pe parcursul videoclipului. Veți primi instrucțiuni mai precise de la unul dintre lider; nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări!

-          Toate videoclipurile trebuie trimise sorei Persida până în ziua de MIERCURI înaintea serviciului respectiv, până la ora 17:00, prin WhatsApp (847-529-6459) sau e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Nu putem face excepții de la acest lucru – videoclipurile trimise după termenul limită nu mai pot fi incluse în serviciu.

-          Videoclipurile trebuie filmate în LANDSCAPE

În ciuda timpurilor dificile pe care le trăim, credem că acest proiect va oferi copiilor oportunitatea de a se conecta cu Cuvântul lui Dumnezeu, de a fi parte din biserică într-un mod unic și de a „vedea” și bucura unii de alții în fiecare săptămână. Insistăm ca dvs., în calitate de părinți, să vă încurajați copiii să memoreze Cuvântul lui Dumnezeu și să devină parte a acestui proiect. Vă mulțumim pentru mesajele încurajatoare pe care le-am primit deja și pentru numeroasele videoclipuri pe care ni le-ați trimis până acum!

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Fie ca Dumnezeu să-i binecuvânteze pe copiii Bisericii Betania!

 

DATA

JOI PM

DUMINICĂ AM

Iunie 4 / 7

Versete generale

Versete generale – clasa a 8-a

Iunie 11/ 14

Participanții la Concursul Biblic

Versete generale –  clasa a 7-a

Iunie 18 / 21

Participanții la Concursul Biblic

Versete generale –  clasa a 6-a

Iunie 25/ 28

Participanții la Concursul Biblic

Versete generale –  clasa a 5-a

Iulie 2 / 5

Participanții la Concursul Biblic

Versete generale –  clasa a 4-a

Iulie 9 / 12

Participanții la Concursul Biblic

Versete generale –  clasa a 3-a

Iulie 16 / 19

Participanții la Concursul Biblic

Versete generale –  clasa a 2-a

Iulie 23/ 26

Participanții la Concursul Biblic

Versete generale –  clasa a 1-a

Iulie 30 / August 2

Participanții la Concursul Biblic

Versete generale –   clasa K5

August 6 / 9

Participanții la Concursul Biblic

Versete generale –   clasa K4

August 13 / 16

Participanții la Concursul Biblic

Versete generale –   clasa K3

August 20 / 23

Participanții la Concursul Biblic

Versete generale – TBA

August 27 / 30

Participanții la Concursul Biblic

Versete generale – TBA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      * Ne rezervăm dreptul de a modifica această programare, dacă va fi necesar.

       ** În apropierea zilei programate, veți primi informații mai clare despre pasajul biblic sau povestirea care trebuie memorată