Predici Programe recente În direct Donații

Următorul eveniment: Duminica 9:00am-12:00pm

Mai sunt:

 
Evenimente speciale
  • 20
    Aprilie
    Conferință pastorală (Portland)
     
    23
    Aprilie
    Nuntă
     
    28
    Aprilie
    Seminar Școala duminicală
  • 07
    Mai
    Cina Domnului
     
    08
    Mai
    Studiu biblic pentru tineri
     
    11
    Mai
    Conferință pastorală (Detroit)
 

Departamente

 
 

 

Fiecare persoană din biserică este un instrument în mâna lui Dumnezeu pentru slujirea celorlalţi. Slujirile nu sunt importante şi neimportante, ci doar diferite, având la bază daruri native sau dobândite. Slujirea trebuie să fie în funcţie de chemare, abilitate, pregătire, eficienţă, responsabilitate, disponibilitate, astfel încât jertfa oferită Regelui să atingă excelenţa. Aceste slujiri sunt organizate în departamente care compun serviciile divine şi răspund nevoilor oamenilor, de aceea aceste persoane poartă numele de slujitori.

Departamentul audio-video foloseşte echipamentul tehnic pentru înregistrarea, multiplicarea şi prezentarea on-line a slujbelor divine. Bethany Land oferă asistenţă copiilor sub cinci ani, timp în care părinţii lor se pot închina lui Dumnezeu în timpul slujbelor divine. Formaţiile şi grupurile muzicale organizate în corul de fete, corul mixt, fanfară, grupurile de închinare şi orchestră aduc ofrande de mulţumire lui Dumnezeu şi bucurie în inimile celor prezenţi. Oamenii de ordine asigură o atmosferă de pietate, acomodând cu amabilitate fiecare participant la slujbă, timp în care microbuzul bisericii oferă transport la biserică şi înapoi persoanelor în vârstă.

 

Bucuria mântuirii unui om se exprimă prin osteneala slujirii altora, pentru ca omul care-L iubeşte pe Dumnezeu, îi va sluji pe semeni. Chiar dacă slujirea nu este întotdeauna uşoară, ea trebuie făcută de dragul Mântuitorului care a stat pe cruce chiar dacă a fost greu. Slujirea la care împreună suntem chemaţi nu este uşoară, însă este frumoasă şi necesară; ea nu ne oboseşte, ci ne onorează. Cu cât este mai grea, cu atât suntem mai aproape şi mai asemenea Celui pe care-L slujim, Isus Cristos, Domnul Domnilor şi Regele Regilor.

 

Este loc şi pentru tine. Te aşteptăm să slujeşti alături de noi. Fii binevenit!